Betonbestrating voor alle toepassingen

We hebben een ruime selectie betonbestrating voor u klaar staan in onze showtuin.  Merken als Gardenlux, Tuinvisie, Excluton en Schellevis bieden een breed assortiment aan tegels, klinkers en betonelementen zoals opsluitbanden, traptreden en muurelementen. Zo kunt u elk project naar uw eigen smaak afwerken. Ontdek de diverse mogelijkheden met deze betonbestrating voor alle toepassingen. Deze producten zijn duurzaam, onderhoudsarm en bieden eindeloze mogelijkheden voor het creëren van een stijlvolle en functionele buitenruimte. Of u nu kiest voor betontegels, gebakken klinkers of robuuste betonelementen, met betonbestrating van deze gerenommeerde merken geeft u uw tuin, terras, oprit en de ruimte rondom het huis een prachtige uitstraling.

Betonbestrating

Ruime collectie
Hoogwaardige kwaliteit
Vele kleuren
Authentiek
Alle buitentoepassingen
Onderhoudsvriendelijk

Merken

Gardenlux 
Excluton
Tuinvisie
Schellevis

Collectie

Beton klinkers
Gebakken klinkers
Betontegels
Beton elementen

Kom naar de showtuin

In onze showtuin bieden we een ruim assortiment betonbestrating in vele kleuren, formaten en uitvoeringen. Kom langs voor een helder advies en de beste prijs.

Kom naar de showtuin voor een ruim assortiment collectie betonbestrating

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de complete collectie betonbestrating te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Gardenlux