Muurelementen

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van onze muurelementen van de gerenommeerde merken Gardenlux, Tuinvisie en Excluton. Met deze stapelblokken bent u verzekerd van het mooiste resultaat. Creëer een moderne uitstraling en kies voor een natuurlijk accent in de tuin. De beton stapelblokken hebben een strakke of grove afwerking. Met deze muurelementen kunt u diverse structuren in uw tuin creëren, zoals grondkerende muren, bloemborders, vijvers, verhoogde terrassen, tuinmuren en zithoeken. Kom langs in onze showroom en laat u inspireren.

Muurelementen

Beton
Strakke afwerking
Grove afwerking 
Modulair
Robuust
Ecologisch
Duurzaam

Collecties

Gardenlux
Tuinvisie
Excluton

Eigenschappen

25+ kleuren
12+ formaten
6 lengtes
Meerdere afwerkingen

Betonbestrating 

We hebben de beste betonbestrating uit de collecties voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor de complete collectie muurelementen

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de complete collectie muurelementen te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Muurelementen