Gardenlux Art Bricks

Gardenlux Art Bricks zijn ideaal voor het aanleggen van paden, terrassen en opritten. De rustieke uitstraling van de stenen past goed in verschillende tuinstijlen en het waalformaat geeft ze een authentieke uitstraling die doet denken aan ouderwetse sierbestrating uit oude dorpen. De gebakken stenen zijn zeer kleurvast dankzij het gebruik van natuurlijke grondstoffen tijdens het productieproces en zijn nauwelijks poreus waardoor ze weinig onderhoud nodig hebben. Bovendien zijn de klinkers ze geschikt voor het aanleggen van opritten.

Art Bricks 

Gebakken bestrating
Kleurvast
Authentieke uitstraling Duurzaam 
Waalformaat
4 Kleuren

Kleuren

Rood/paars
Rood/bruin
Vermeer vlamoven
Geel/bruin

Formaat 

5×20
6 cm dik

 

Gardenlux

We hebben de beste bestrating uit de Gardenlux collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor Art Bricks van Gardenlux

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de serie Art Bricks te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Art Bricks

Rood/paars
5x20x6

Rood/bruin
5x20x6

Ruijsdael geel/bruin
5x20x6

Vermeer vlamoven
5x20x6

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.