ECCOgravel 

ECCOgravel roosters zijn standaard voorzien van waterdoorlatend geotextiel. Onkruid krijgt door deze textiellaag minder kans en kiezels komen niet onder de plaat terecht, terwijl hemelwater wel gewoon snel afgegeven kan worden aan de bodem. ECCOgravel is UV-bestendig en wordt gemaakt van recyclebaar polypropyleen. Het product is uitgebreid getest op belasting, verlijming, sterkte, dikte, UV-bestendigheid en veiligheid. Dankzij deze uitgebreide testen bent u absoluut gegarandeerd van een Europees kwaliteitsproduct.

Matten

Geotextiel 
Waterdoorlatend 
Onderhoudsarm

Gewicht

20 kg
750 kg
1500 kg

Formaat 

6/16 mm
4/8 mm
8/12 mm
8/16 mm
7/15 mm
4/10 mm

 

Tuinvisie

We hebben de beste bestrating uit de omvangrijke Tuinvisie collectie voor u geselecteerd in onze showtuin. We kunnen alle producten leveren.

ECCOgravel platen in combinatie met grind en split

Grind en split zijn producten die veelvuldig in de tuin gebruikt worden, als decoratie of als halfverharding van paden en opritten. Het grote nadeel is alleen dat grind verschuift wanneer het belast wordt, waardoor het erg onderhoudsintensief is. Met ECCOgravel bieden we dé oplossing voor dit probleem. ECCOgravel-platen zorgen ervoor dat grind en split op de plek blijft liggen. De platen creëren een sterk oppervlak dat prima kan worden belast. Zelfs wanneer er auto’s overheen rijden, zal het materiaal niet verschuiven.

De platen zijn standaard voorzien van waterdoorlatend geotextiel. Onkruid krijgt door deze textiellaag minder kans en kiezels komen niet onder de plaat terecht, terwijl hemelwater wel gewoon snel afgegeven kan worden aan de bodem. ECCOgravel is UV-bestendig en wordt gemaakt van recyclebaar polypropyleen. Het product is uitgebreid getest op belasting, verlijming, sterkte, dikte, UV-bestendigheid en veiligheid. Dankzij deze uitgebreide tests, weet je je bij aankoop van ECCOgravel absoluut gegarandeerd van een Europees kwaliteitsproduct.

Matten ECO Gravel

Taunus kwarts
6/16 mm – 20 kg

Castle grind 
4/10 mm – 20/750/1500 kg

Vragen of offerte?

Heeft u vragen over onze producten of het maken van uw bestrating? Kom dan even langs naar de showtuin of stuur ons een bericht en we helpen u graag op weg met een helder advies en een scherpe offerte.