Onderhoudsvrije voegen met WS Smartsand

Ga aan de slag met WS Smartsand voor het voegen van een keramische buitenvloer. De voegen vormen een belangrijk onderdeel van een mooi en onderhoudsvrij terras. We leveren en werken zelf met WS Smartsand. Eeen voegmiddel met perfecte eigenschappen: de voeg hecht zich vast aan de keramische tegels en de tegels een groot en sterk geheel vormen. Dit zorgt voor een stabiel en comfortabel loopvlak en bij een lichte verzakking van de ondergrond zullen de tegels niet snel van elkaar loskomen. Wel zo veilig en uw terras blijft mooi! De voegen zijn bestendig tegen alle voorkomende weersomstandigheden zoals, vorst, zon en regen. En ander voordeel van WS Samrtsan is dat onkruid en insecten geen kans krijgen. Het materiaal is geschikt voor gebruik op een zandbed ondergrond. We bieden diverse soorten voegmaterialen, afhankelijk van toepassing en voegdikte. Leverbaar als voegzand en kant-en-klare mortel. We beiden ook andere slimme oplossingen van WS. Bekjjk ze onder allemaal.

WS Smartsand voegkleuren

Smartsand is leverbaar in 3 universele kleuren. Er past altijd een kleur bij onze volkeramische buitentegels. We helpen u graag verder met de keuze voor de beste voegkleur.

Smartsand
WS Smartsand

Mistic Grey

WS Smartsand

Deep Black

WS Smartsand

Glossy Taupe

Smartsand

Voegen was nog nooit zo eenvoudig met dit nieuwe, revolutionaire polymeer voegzand. De voeg blijft na binding elastisch waardoor minder snel scheuren ontstaan. Geschikt voor een drainerende ondergrond met bestrating van gebakken steen, betonsteen, natuursteen en keramische tegels met een dikte van 2, 3 of 4 cm. Smartsand voegmiddel is ook geschikt voor openbare bestrating met verkeersbelasting tot 3 ton en geschikt voor voegen van 2 tot 50 mm. 

WS Smartsand
Mistic Grey

WS Smartsand
Deep Black

WS Smartsand
Glossy Taupe

Voegmortel Fine

Fine voegmortel is eenvoudig om te verwerken. Het voegmiddel is effectief, duurzaam en zorgt ervoor dat uw terras tuin onkruidvrij blijft! De mortel waterdoorlatend, bestand tegen vorst, dooizout en de breedte-sproeier van uw hogedrukreiniger. Het materiaal heeft een open structuur en is speciaal ontwikkeld voor lichte belasting. De voegmortel kan onder diverse weersomstandigheden worden verwerkt, zelfs bij regen! Leverbaar in diverse kleuren en geschikt voor voegbreedtes vanaf 2 mm. Lees de gebruiksaanwijzing voor uitleg over het verwerken van Fine voegmortel.

WS Voegmortel 15 kg
Fine Beige

WS Voegmortel 15 kg
Basalt

WS Voegmortel 15 kg
Grijs

WS Voegmortel 15 kg
Diep zwart

Voegmortel

WS Voegmortel 15 kg
Fine Beige

WS Voegmortel 15 kg
Basalt

WS Voegmortel 15 kg
Grijs

Voegkruisjes

Zorg voor een gelijke voegdikte met voegkruisjes van 3 en 5 mm voor het mooiste eindresultaat. Eenvoudig in gebruik. 

Lijmen

WS Lijmen, zoals de Spuitlijm, Polymeerkit of Spray-tack, worden onder andere gebruikt voor het eenvoudig en snel verlijmen van betonnen muurelementen, het bevestigen van natuursteenstrips, het afdichten van bouwkundige constructies of zelfs het aanbrengen van tegels. De multi-inzetbare lijmen zijn geschikt voor de meeste sierbestratings- en bouwmaterialen. De toepassingsmogelijkheden zijn in feite onbeperkt.

WS Steenlijmpoeder

WS Spraytack 500 ml

WS PU-Spuitlijm

WS PU-Spuitlijm

WS Polymeerkit

Coatings en impregneermiddelen

Met WS Seal & Protect en WS Imperial Black kunt u nieuwe en bestaande terrastegels, klinkers of muurblokken voorzien van een kleurloze of kleurverdiepende impregneerlaag. Hierdoor blijven ze langer schoon en zijn ze makkelijker te onderhouden. WS Products heeft hoogwaardige nanocoatings ontwikkeld die tot nog toe voornamelijk in de auto-industrie en de Openbare Ruimte werden gebruikt. Met de WS Nanocoat variant kunnen eindelijk ook keramische (buiten)tegels, gebakken klinkers, betonnen tuintegels, schuttingen, overkappingen, vijverranden (van natuursteen) en tal van andere tuinproducten behandeld worden.

WS Imperial Black 1 liter

WS Advance 1 liter

WS Green Clean 1 liter

WS Green Clean 10 liter

WS Heavy Duty Cleaner 1 L

WS Imperial Black 5 liter

WS Kalkuitbloei Verwijderaar 1liter

WS NanoCoat 1 liter

WS Seal Protect 1 liter

Onkruidwerend voegzand

Een verzorgde, onkruidvrije bestrating verhoogt zowel de esthetiek als de functionaliteit van elk buitenoppervlak, of het nu gaat om een tuinpad, terras, oprit of openbare ruimte. Helaas is onkruid vaak een hardnekkig probleem dat zowel het uiterlijk van uw bestrating kan ontsieren als de stabiliteit en levensduur kan schaden. Gelukkig biedt voegzand tegen onkruid een doeltreffende oplossing voor deze veelvoorkomende uitdaging.

WS Onkruidremmend Voegzand Naturel 25 kg

WS Onkruidremmend Voegzand Grijs 25 kg

WS Onkruidremmend Voegzand Basalt 25 kg

WS Voegenbinder 5L