Gardenlux Eco Bricks

Zorg voor afwatering op uw eigen terrein met Gardenlux Eco Bricks. Het regenwater wordt direct doorgelaten en zo voorkomt u wateroverlast. De waterpasserende klinkers in dikformaat zijn zeer geschikt om uw oprit of een parkeervlak mee te bestraten. De betonklinkers zijn voorzien van een nok die ervoor zorgt dat de stenen afstand houden en het water via de voegen goed kan infiltreren. Eco Bricks zijn ook een uitstekende oplossing om de grondwaterhuishouding te verbeteren. De klinker is voorzien met een  dampdoorlatende bescherming in de toplaag en beschermt tegen water en vuil. Kom langs en we helpen u graag op weg met duurzame oplossingen voor uw bestrating en tuin.

Eco Bricks

Waterpasserend
Betonklinkers met nok
3 kleuren
Dikformaat
Geinpregneerd

Kleuren

Bruin
Grijs
Zwart

Formaat 

7x21x8 cm

 

Gardenlux

We hebben de beste bestrating uit de Gardenlux collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor waterpasserende Eco Bricks van Gardenlux

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om Eco Bricks te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Eco Bricks

Grijs 
7x21x8

Bruin
7x21x8

Zwart
7x21x8

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.