Gardenlux Lyon

Gardenlux Lyon is een strakke betonklinker met de authentieke uitstraling van sierbestrating die vaak gebruikt wordt in traditionele Nederlandse tuinen. Maar deze klinker heeft een strakker jasje, waardoor ze ook in moderne tuinen kunnen worden gebruikt. De klinkers vormen de perfecte basis voor een looppad en een terras.  Maar ook voor de oprit is deze dikformaat klinker heel geschikt. De serie omvat drie rustiek kleuren die altijd passen. Kom ze bekijken in de showtuin en we helpen u graag verder met de beste oplossingen voor uw bestrating.

Lyon 

Betonklinkers
1 formaat
3 kleuren
Moderne klinker
Geïmpregneerd

Kleuren

Rood
Mangaan
Antraciet

Formaat 

21×6,8×8

 

Gardenlux

We hebben de beste bestrating uit de Gardenlux collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor moderne Lyon betonklinkers van Gardenlux

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om Lyon klinkers te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Lyon

Rood
21×6,8×8 cm

Mangaan
21×6,8×8 cm

Antraciet
21×6,8×8 cm

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.