Tegeldragers

In plaats van het verwerken van het terras in een zandbed, kunt u er ook voor kiezen om tegeldragers te gebruiken. Op deze manier liggen de tegels op rubberen voetjes die in hoogte verstelbaar zijn. Dit is niet alleen een perfecte manier om een mooie tegelvloer in uw buitenruimte aan te leggen, maar ook als ophoging van een bestaand terras of een ondergrond die niet egaal is. Daarnaast ontstaat er extra ruimte onder het terras om leidingen, buizen of kabels onder de bestrating door te voeren. Het systeem van tegeldragers werkt snel en eenvoudig, waarbij elk hoekje van het terras perfect wordt bedekt. De tegeldragers zijn verkrijgbaar in vier verschillende hoogtes en er is zelfs een hellingcorrector beschikbaar.

Tegeldragers 

Tegeldrager rubber
Verstelbare tegeldragers  
Vaste drager 10 mm  deelbaar
Vulrubber

Asseccoires

Helling corrector 0-7%
Randoplossing 
Randoplossing binnenhoek 
Randoplossing buitenhoek 

Formaat 

Verstelbaar 15/19 mm 
Verstelbaar 19/27 mm
Verstelbaar 27/40 mm 
Verstelbaar 40/70 mm

 

Tuin en terras

De klinkers uit de Gardelux collectie kunt gebruiken voor uw bestrating in uw buitenruimte en zijn ook heel geschikt voor het maken voor een looppad rondom de woning.

Kom naar de showtuin voor tegeldragers van Gardenlux

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om tegeldragers te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment oersterke keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Tegeldragers

Tegeldrager rubber
10x10x1 cm

Verstelbaar 15/19 mm 

Verstelbaar 19/27 mm

Verstelbaar 27/40 mm

Verstelbaar 40/70 mm

Helling corrector 0-7%

Vast 10 mm deelbaar

Valrubber
2,5mm

Randoplossing
27/470 mm

Randoplossing binnenhoek
27/470 mm

Randoplossing buitenhoek
27/470 mm