Excluton Romano Punto

Excluton Romano Punto is een bijzondere betonklinker voor tuin, terras en paden rondom huis. De klinker heeft schuine zijden voor het maken van een decoratief visgraat patroon. Door het dikke formaat is de klinker ook uitermate geschikt voor het bestraten van uw oprit. Romano klinkers zijn onderhoudsvriendelijk en vuilwerend en door een strakke plaatsing van de klinkers krijgt onkruid minder kans tussen groeien in de voegen. Het kleurenpalet is ontworpen om onderling toe te passen dus kunt u combinaties maken die mooi aansluiten bij andere elementen in de tuin en de kleur van de gevel. Kom langs om ze te bekijken in onze showtuin.

Romano Punto

Betonklinker
1 formaat
5 kleuren
Vuilwerend
Visgraat
Terras en oprit

Kleuren 

Nero
Ivory
Grezzo
Grijs/zwart
Grigio

Formaat 

8×40×8 cm

 

Excluton

We hebben de beste bestrating uit de ruime Excluton collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor visgraat betonklinkers Romano Punto van Excluton

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de Romano Punto visgraat klinkers te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Romano Punto

Nero
8×40

Ivory
8×40

Grezzo
8×40

Grijs/zwart
8×40

Grigio
8×40

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.