Excluton Imperial Black

Met Excluton Imperial Black maakt u elke terras en oprit mooi. De strakke betonklinkers zijn ontworpen voor het maken van een banenverband met meerdere formaten. Zo ontstaat een levendige bestrating die altijd past. De grijs-zwarte klinkers vormen een perfecte basis voor uw terras en passen bij elke tuinstijl en gevelkleur. Door de neutrale kleur van de klinkers zijn ze ook uitermate geschikt om te combineren met andere kleuren klinkers en soorten bestrating. Kom langs en we helpen u graag verder met mooie combinaties voor uw bestrating.

Imperial Black

Banenverband
4 formaten
Dikformaat
Tuin en paden
Geschikt voor oprit

Kleuren

Griijs-zwart

Formaat 

50x16x8
37x16x8 
50×11,5×8 
37×11,5×8 

Excluton

We hebben de beste bestrating uit de ruime Excluton collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor Imperial Black van Excluton

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de Imperial Black klinkers te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Imperial Black

Imperial Black

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.