Wienerberger Natura

De gebakken klinkers uit de serie Wienerberger Natura staan garant voor een natuurlijk look in de tuin. De klinkers in waalformaat zorgen voor de juiste balans tussen rust en sfeer in de tuin en rondom huis. De Classica serie biedt keuze uit tuintegels in twintig kleurstellingen, er is altijd een kleur die past bij de uitstraling die u wilt creëer. Ga voor klasse en gemak met deze hoogwaardige klinkers die zeer kleurvast zijn door het gebruik van natuurlijke grondstoffen. Kom ze bekijken in onze showtuin en we helpen u graag verder met een helder advies en mooie combinaties.

Natura

Gebakken bestrating
4 Formaten
2 Diktes 
Kleurvast
Rustieke uitstraling
Duurzaam 
Waalformaat

Kleuren 

Bruin 
Rood
Grijs
Antraciet

Mix

Formaat 

5×20
6,5×20
6 en 8 cm dik

 

Wienerberger

We hebben de beste bestrating uit de ruime Wienerberger collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor gebakken klinkers Natura van Wienerberger

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de serie Natura te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment oersterke keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Natura

Ruston getrommeld UWF60

Ruston getrommeld WF80

Ares getrommeld UDF60

Ares getrommeld UWF60

Nero getrommeld DF80

Nero getrommeld WF80

Norton getrommeld DF80

Norton getrommeld UDF60

Norton getrommeld UWF60

Norton getrommeld WF80

Pastorale mix getrommeld UDF60

Pastorale mix getrommeld UWF60

Preston getrommeld UDF60

Preston getrommeld UWF60

Ruston getrommeld UDF60

Ruston getrommeld DF80

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.