Gardenlux Pure Minerals

De serie Gardenlux Pure Minerals is geschikt voor het terras en het maken van siervlakken en paden. De tegels zijn voorzien van een hoogwaardige impregnatie, die zorgt voor vocht- en vuilwerendheid. Combineer de verschillende formaten met elkaar en creëer een prachtig terras. Speciaal voor de oprit zijn dikformaat stenen toegevoegd aan de deze serie voor een harmonieus geheel. Door nieuwe technieken zijn krassen en beschadigingen minder snel zichtbaar in de toplaag. Kom langs om deze moderne tegels te bekijken.

Pure Minerals

Betontegel
Geïmpregneerd
Facet rand
4 formaten
3 kleuren
Speciale oprit variant

Kleuren

Grijs
Beige
Antraciet

Formaat 

20×30
30×60
60×60
80×80
21×7 opritsteen
4, 6 en 8 cm dik

Gardenlux

We hebben de beste bestrating uit de Gardenlux collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor Pure Minerals betontegels van Gardenlux

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de serie Pure Minerals te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Pure Minerals

Grijs
80×80 en 60x60x4

Beige
80×80 en 60x60x4

Antraciet
80×80 en 60x60x4

Pure Minerals

Grijs
30x60x4

Beige
30x60x4

Antraciet
30x60x4

Grijs
20x30x6

Beige
20x30x6

Antraciet
20x30x6

Pure Minerals oprit stenen

Beige
21x7x8

Grijs
21x7x8

Antraciet
21x7x8

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.