Tuinvisie Ceramiton

 De betontegels met keramische toplaag zijn een prachtige toevoeging voor uw tuin en omgeving van uw huis. Deze hoogwaardige tegels zijn de perfecte optie voor de aanleg van uw terras, looppad en siervlakken rondom vijver of beplanting. Welk oppervlak u ook wilt te bestraten, met deze stijlvolle keramische tegels creëert u altijd een geweldige uitstraling. De tegels zijn samengesteld uit beton en keramiek: de basis van de tegels is gemaakt van beton en wordt afgewerkt met een toplaag van echt keramiek. Deze combinatie zorgt voor een stevige en robuuste tegel met een elegante uitstraling. De tegels behouden voor een lange tijd hun oorspronkelijke kleur en zijn makkelijk schoon te maken. Bevuiling, mos, algen en uitbloei worden tegengegaan en ook de kleur van de tegels blijft langdurig mooi. Wij bieden een gevarieerd assortiment betontegels met keramische toplaag van het toonaangevende   Excluton merk. Onderstaand kunt u alle series uit de Ceramiton keramische betontegels bekijken van Tuinvisie.

Ceramiton 

Kleurvast
Waterafstotend 
Krasbestendig
Veelzijdig toepasbaar
Onderhoudsvriendelijk 
Keramische toplaag

Looks

Betonlook
Natuursteenlook
Patchwork

Formaat 

60×60

Beton met keramiek

Bekijk ook de tegels uit de Kera Twice collectie. Deze kunt gebruiken voor uw terras in de tuin en zijn ook heel geschikt voor het maken voor een looppad rondom de woning.

Kom naar de showtuin voor Ceramiton collectie van Tuinvisie

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de collectie Ceramiton te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment oersterke keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Ceramiton

Avesa