Waterdoorlatende bestrating 

 De waterdoorlatende bestrating bestaat uit waterdoorlatende klinkers, aquadrain tegels en grindroosters die het overtollige regenwater naar de bodem dirigeren. De waterdoorlatende klinkers met hun strakke lijnen of hoekige vormen leiden het water naar de ondergrond via de brede voegen. Ook hebben we in de collectie poreuze klinkers. Deze klinkers doet het daarom zonder brede voegen, maar met een open betonstructuur waarbij het water door de klinker wordt opgevangen. Beide soorten zijn comfortabel te berijden en te bewandelen. Aquadrain tegels van Excluton zijn open tegels die ervoor zorgen dat het regenwater efficiënt door de bestrating worden afgevoerd op uw eigen terein. ECCOgravel roosters zijn standaard voorzien van waterdoorlatend geotextiel. Onkruid krijgt door deze textiellaag minder kans en kiezels komen niet onder de plaat terecht, terwijl hemelwater wel gewoon snel afgevoerd wordt naar de bodem.

Waterdoorlatend

Ecologisch 
Duurzaam
Stroef 
Vorstbestendig 
Vele formaten 

Collectie

Aquadrain 
Aqua Brick 
Eco Bricks
Ecco Gravel

Kleuren 

Grijs 
Zwart 
Bruin 

Kom naar de showtuin

In onze showtuin bieden we een ruim assortiment waterdoorlatende bestrating in vele kleuren, formaten en uitvoeringen. Kom langs voor een helder advies en de beste prijs.

Kom naar de showtuin voor de complete collectie waterdoorlatende bestrating 

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de complete collectie waterdoorlatende bestrating te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Waterdoorlatend series