Gebakken klinkers 

Ervaar de charme van oude klinkers in uw tuin met gebakken bestrating. Het creëert een authentieke en warme sfeer die uitstekend bij uw persoonlijke stijl past. Niet alleen ziet het er fantastisch uit, het is ook nog eens een duurzame keuze. Gebakken stenen zijn bijzonder sterk en weerbestendig vanwege hun hoge baktemperatuur. Dit betekent dat u er lang van kunt genieten met weinig onderhoud. Voor liefhebbers van moderne tuinen is gebakken bestrating uitstekend te combineren met keramische tegels. Kies voor kwaliteit en laat uw tuin stralen met de tijdloze look van oude klinkers.

Gebakken klinkers

Ruime collectie
Hoogwaardige bestrating
Vele kleuren
Authentiek
Alle buitentoepassingen
Ook voor oprit
Onderhoudsvriendelijk

Merken

Gardenlux
Wienerberger

 

Formaten 

Waalformaat
5×20 cm
6,5×20 cm

Dikte
6 en 8 cm

Kom naar de showtuin

In onze overzichtelijke showtuin bieden we een ruim assortiment gebakken klinkers in vele kleuren, formaten en uitvoeringen. Kom langs voor een helder advies en de beste prijs.

Bekijk onze collectie gebakken klinkers

In onze showtuin hebben we een ruime collectie gebakken klinkers voor u klaarstaan. De collectie omvat vele kleuren in verschillende formaten geschikt voor alle toepassingen. Kom ze bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en beste service