Excluton Icey Blue

Wilt u een gevarieerde bestrating? Kies dan voor de Excluton Icey Blue klinkers. Deze betonklinkers zijn gemaakt in 4 formaten voor het maken van een speels wildverband. De extra dikke klinkers zijn niet alleen een aanwinst voor uw tuin, maar ook zeer geschikt voor het maken van uw oprit. De mix van tinten zorgt voor een levendige uitstraling. Voor slechts een geringe meerprijs ten opzichte van de standaard betonstenen maakt u het verschil! Kom ze bij ons bekijken.

Icey Blue

Mix van tinten
Dikformaat
Banenverband
Geschikt voor oprit

Kleuren

Mix
Grijs
Beige
Antraciet

Formaat 

50x16x8 
37x16x8 
50×11,5×8 
37×11,5×8 

Excluton

We hebben de beste bestrating uit de ruime Excluton collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor Icey Blue van Excluton

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om Icey Blue klinkers te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Icey Blue 

Icey Blue
wildverband

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.