Tuinvisie bestrating voor alle toepassingen

Tuinvisie biedt een uitgebreide collectie bestrating, tegels, klinkers en betonelementen voor uw tuin en rondom het huis. De diverse kleuren en formaten zorgen dat u altijd de juiste oplossing vindt. Daarnaast bieden we een ruim assortiment accessoires zoals traptreden en opsluitbanden, zodat u elk project naar eigen smaak kunt afwerken. Ontdek de mogelijkheden met Tuinvisie bestrating en creëer mooie, duurzame bestrating rondom uw woning. Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en garanderen een lange levensduur. Kom langs in onze showtuin voor inspiratie en advies op maat en we helpen u graag verder.

Tuinvisie

Ruime collectie
Hoogwaardige kwaliteit
Vele kleuren
Authentiek
Alle buitentoepassingen
Onderhoudsvriendelijk

Collectie

Beton klinkers
Muurelementen
Betontegels

 

Ceramiton 

Avesa
Coltano

Tuin en terras

De Ceramiton betontegels met keramische toplaag collectie kunt u gebruiken voor uw terras in de tuin en zijn ook heel geschikt voor het maken voor een looppad rondom de woning.

Kom naar de showtuin voor bestrating van Tuinvisie

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de bestrating van Tuinvisie te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Betonklinkers

Muurelementen

Betontegels