Opsluitbanden Tuinvisie

Voor het opsluiten van bestrating en om verzakking tegen te gaan, wordt het aanbevolen om opsluitbanden te gebruiken. Ook gazonbanden kunnen een optie zijn. In tegenstelling tot opsluitbanden hebben gazonbanden aan één lange zijde een afgeronde kant. Zodat het gedurende de jaren strak in uw tuin of oprit blijft liggen. Daarnaast kunnen de opsluitbanden van Tuinvsie gebruikt worden om een border te maken waar uw beplanting in aangebracht kan worden.

Opsluitbanden

4 formaten
2 diktes
Met facet
Rond
Pallisadepaal

Kleuren

Grijs
Antraciet

Formaten 

100×15
100×30
100×40
100×50

5 en 7 cm dik

Tuinvisie

We hebben de beste bestrating uit de Tuinvisie collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor opsluitbanden van Tuinvisie

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om opsluitbanden van Tuinvisie te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Opsluit en gazonbanden

Grijs opsluit

Antraciet oplsuit

Grijs gazon

Antraciet gazon

Rectobanden

Grijs

Antraciet

Grijs rond

Antraciet rond

Antraciet palissadepaal

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.