Gardenlux Stratops

Gardenlux Stratops betontegels zijn beschikbaar in twee kleurstellingen met een subtiele mix tinten. Elke tegels heeft zijn eigen unieke print wat zorgt voor een gevarieerd en tijdloos terras. De kern van de tegel is geïmpregneerd, waardoor de mogelijkheid op kalkuitbloei aanzienlijk vermindert. Daarbij is de toplaag uitgerust met een sealing die vuil en vocht afstoot. Stratops tegels zijn verkrijgbaar in één robuust formaat van 40×80 cm. Kom de tegels bekijken in onze showtuin, ze staan voor u klaar!

Stratops

1 formaat
Keramische toplaag
Geïmpregneerd
Zonder facet rand
Gemêleerd
Kleurenmix

Kleuren

Beige/bruin/grijs
Grijs/zwart

Formaat 

40×80×5 cm

 

Gardenlux

We hebben de beste bestrating uit de Gardenlux collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor Stratops betontegels van Gardenlux

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de serie Stratops te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Stratops

Beige/bruin/grijs
40x80x5

Grijs/zwart
40x80x5

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.