Gardenlux Strato

Gardenlux Strato is een compacte en aansprekende serie met veelzijdig toepasbare tegels die zich kenmerken door de kleurechte toplaag. De gemêleerde tegels staan garant een stijlvolle en natuurlijke uitstraling. De verfijnde kleurschakeringen en texturen verschillen per tegel en zorgen voor een levendig terras. In de kern van de tegel is een impregnatie aangebracht om kalkuitbloei te verminderen. De betontegels zijn in drie moderne kleuren en voor de 20×30 variant is ook een trendy bruine kleur verkrijgbaar. Kom ze bekijken in de showtuin.

Strato

Betontegel
3 formaten
4 kleuren
Geïmpregneerd
Zonder facet rand

 

Kleuren

Beige
Bruin

Grijs
Zwart

Formaat 

20×30
25×50
50×50
6 cm dik

 

Gardenlux

We hebben de beste bestrating uit de Gardenlux collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor Strato betontegels van Gardenlux

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de serie Strato te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Strato

Gent beige/bruin
50x50x6

Brugge grijs
50x50x6

Antwerpen zwart
50x50x6

Gent beige/bruin
25x50x6

Brugge grijs
25x50x6

Antwerpen zwart
25x50x6

Gent beige/bruin
20x30x6

Brugge grijs
20x30x6

Antwerpen zwart
20x30x6

Brussel bruin
20x30x6

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.