Opsluitbanden 

Opsluitbanden voor het opsluiten van bestrating en om verzakking tegen te gaan. Deze bieden een veelzijdige oplossing voor uw tuin- en projecten rondom het huis. Verkrijgbaar met en zonder facetrand, zijn deze banden vorstbestendig en onderhoudsvriendelijk. Naast hun toepassing als opsluitband, zijn ze ook verkrijgbaar als vijverranden, gazonbanden, rectopalen en pallissadepalen. Deze hoogwaardige producten komen van toonaangevende merken als Gardenlux, Excluton, Tuinvisie en Schellevis. Voor meer inspiratie en persoonlijk advies, nodigen wij u graag uit in onze showroom.

Opsluitbanden

Beton
vijverranden 
Gazonbanden
Rectopalen
Pallissadepalen
Vorstbestendig
Met facet 

Collecties

Gardenlux 
Excluton
Tuinvisie 
Schellevis 

Eigenschappen

5+ kleuren
10+ formaten
4 lengtes
Meerdere afwerkingen

 

Betonbestrating

We hebben de beste betonbestrating uit de collecties voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor complete collectie opsluitbanden

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de complete collectie opsluitbanden te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Opsluitbanden