Opsluitbanden Gardenux

Opsluitbanden van Gardenlux voorkomen dat uw terras of wandelpad verzakt. Ook fungeren ze als scheidingsrand voor een strakke afwerking van het geheel. Een onmisbaar element dus. Als de bestrating namelijk niet goed wordt opgesloten, kan deze aan de zijkanten wegglijden. Met vervelende kieren en verzakkingen als gevolg. Door de verschillende vlakken in de tuin of het terras te begrenzen, heeft het een langere levensduur en creëer je meteen strakke contouren. Deze opsluitbanden hebben een natuurlijke uitstraling en robuust karakter.

Opsluitbanden

Beton
2 formaten
1 dikte
Met facet
Vijverranden

Kleuren

Grijs
Antraciet
Asian Bluetsone 

Formaten 

5×15
6×15 

100 cm dik 

Gardenlux

We hebben de beste bestrating uit de Gardenlux collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor opsluitbanden van Gardenlux

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de opsluitbanden van Gardenlux te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Opsluitbanden

Grijs

Zwart

Marmer vijverrand 

Asian Bluestone

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.