Wienerberger Vida

Wienerberger Vida is een levendige collectie voor een stijlvolle uitstraling in de tuin en rondom huis. De klinkers zijn verkrijgbaar in twee varianten: een rechte strakke klinker en getrommelde versie voor een authentieke look. De gebakken klinkers beschikken over het Dubo keurmerk en is een zeer milieuvriendelijke keuze. Er is keuze uit vier formaten en een ruim kleurenpalet. De klinkers zijn ook mooi te combineren met andere soorten bestrating. Er is een dikke versie van 8 cm beschikbaar voor zware belasting, dus ook geschikt voor de oprit. Kom langs en we helpen u graag verder met uw bestrating.

Vida

Gebakken bestrating
4 Formaten
2 Diktes
Kleurvast
Authentieke uitstraling Duurzaam materiaal
Waalformaat

Kleuren

Bruin 
Rood
Mix

Formaat 

5×20
6,5×20
6 en 8 cm dik

 

Wienerberger

We hebben de beste bestrating uit de ruime Wienerberger collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor gebakken klinkers Vida van Wienerberger

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de serie Vida te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment oersterke keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Vida

Carpo getrommeld UWF60

Carpo getrommeld UDF60

Megaton mix getrommeld UWF60

Megaton mix getrommeld UDF60

Auxo getrommeld UDF60

Auxo getrommeld UWF60

Novoton getrommeld UWF60

Novoton getrommeld WF80

Novoton getrommeld UDF60

Novoton getrommeld DF80

Supraton mix getrommeld UWF60

Supraton mix getrommeld UDF60

Doris getrommeld UWF60

Doris getrommeld UDF60

Atlas getrommeld UDF60

Eros getrommeld UWF60

Eros getrommeld UDF60

Atlas getrommeld UWF60

Lotis getrommeld UDF60

Lotis getrommeld UWF60

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.