Schellevis bestrating voor alle toepassingen

De Schellevis collectie is direct herkenbaar aan hun unieke, open structuur, die typerend is voor de traditionele Hollandse uitstraling. Deze kenmerkende look is zichtbaar aan zowel de zijkanten als de bovenkant van de tegels. Door het gebruik van hoogwaardige natuurlijke materialen, een speciaal productieproces en Nederlands vakmanschap, hebben deze tegels een tijdloos en onderscheidend karakter gekregen. We hebben de Schellevis Tegels en bijzondere speciale vorm tegels in huis, maar ook accessoires zoals traptreden en opsluitbanden. Kom langs in onze showtuin voor inspiratie en advies op maat en we helpen u graag verder.

Schellevis

Ruime collectie
Hoogwaardige kwaliteit
Vele kleuren
Authentiek
Alle buitentoepassingen
Onderhoudsvriendelijk

Collectie

Beton klinkers
Gebakken klinkers
Betontegels
Beton elementen

 

Speciale vorm tegels 

Trapezium 
Rond 

Tuin en terras

De speciale vorm tegels uit de Schellevis collectie kunt gebruiken voor uw tuin en deze bijzondere tegels zijn geschikt voor vele toepassingen  in uw buitenruimte

Kom naar de showtuin voor bestrating van Schellevis

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de bestrating van Schellevis te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Bestrating