Kunstgras Gardenlux

Indien u geen voorstander bent van het verwijderen van onkruid, bijwerken van kale plekken, maaien, besproeien, bemesten en verticuteren, dan is kunstgras ban Gardenlux de beste keuze. Kunstgras biedt een permanent groen gazon zonder de tijdrovende onderhoudsinspanningen. Moderne technologieën hebben gezorgd voor hoogwaardig kunstgras dat er tegenwoordig bijzonder realistisch uitziet, bijna net zoals natuurlijk gras. Het is perfect voor gebruik als siergazon, speelgras en als decoratie voor terrassen en balkons. We bieden een divers assortiment kunstgras in verschillende lengtes en kleuren, zodat u steeds het gepaste kunstgras voor uw behoeften kunt vinden.

Kunstgras Gardenlux

Anti Grass
Plays Grass
Easy Grass
Pro Grass
Relax Grass

Toebehoren  

Anti worteldoek
Lijmband zelfverzekerd 
Anker
Drukverdelend onderdoek 
Kwartszand

Poolhoogte

30 mm
40 mm 
45 mm 
50 mm

 

Gardenlux

We hebben de beste producten uit de Gardenlux collectie voor u geselecteerd in onze showtuin. We kunnen alle producten leveren op bestelling

Kom naar de showtuin voor kunstgras van Gardenlux

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de collectie kunstgras van Gardenlux te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. Meer kunstgras bekijken? Zie ook de collectie van Europe Grass. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Kunstgras

Play Grass
40 mm poolhoogte
Standaard 4 meter breed

Pro Grass
45 mm poolhoogte
Standaard 4 meter breed

Easy Grass 
40 mm poolhoogte
Standaard 4 meter breed

Arti Grass
30 mm poolhoogte
Standaard 4 meter breed

Relax Grass
50 mm poolhoogte
Standaard 4 meter breed

Toebehoren

Anti worteldoek
2,1 m

Lijmband zelfklevend
0,12×10

Anker
Ø4 mm

Drukverdelend onderdoek 
2,1

Kwartszand
0,5/1,0mm