Gardenlux Facetto

De serie Gardenlux Facetto bestaat uit gemêleerde betontegels met een kleine facetrand. Deze tegels hebben hierdoor een moderne look en feel. De tegels tonen een mix van kleuren en elke tegel heeft zijn eigen unieke texturen. Zo ontstaat een levendig terras die een prachtige basis vormt voor de tuin, maar ook in de overkapping zijn de tegels een echte aanwinst. De tegels zijn voorzien van een geïmpregneerde toplaag en beschermt de tegels tegen water en vuil. Ook zijn krassen en beschadigingen minder snel zichtbaar. Kom langs voor deze robuuste betontegels, ze staan voor u klaar.

Facetto

1 formaat
3 kleuren
Geïmpregneerd
Facet rand

Looks

Grijs
Midden grijs
Beige/Bruin

Formaat 

60×60
4,7 cm dik

 

Gardenlux

We hebben de beste bestrating uit de Gardenlux collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor Facetto betontegels van Gardenlux

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de serie Facetto te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment oersterke keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Facetto

Grijs
60x60x4,7

Midden grijs
60x60x4,7

Beige/Bruin
60x60x4,7

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.