Tuinvisie Tambour

De Tuinvisie Tambour is een authentieke betonklinker met intense kleuren, dankzij de door-en-door gekleurde samenstelling. De getrommelde klinkers zorgen voor een sleetse en verouderde look van het terras. De maatvaste stenen zijn behandeld met een hydrofoob waardoor de Tambours water- en vuilafstotend zijn. Er is een ruime keuze aan formaten en kleuren, dus er is altijd een klinker die past bij uw woning en tuininrichting. Voor de oprit is een dikformaat aanwezig in de serie. De stenen zijn kleurvast en behouden hun textuur, zelfs bij beschadiging of slijtage. Kom langs om deze sterke en massieve klinkers te bekijken in onze showtuin en we helpen u graag op weg met de beste bestrating.

Tambour

Kleurvast
Door-en-door gekleurd
Onderhoudsvriendelijk
Getrommeld
Maatvast
6 formaten
2 diktes

Kleuren

Oud bont
Paars genuanceerd
Beemster bont
Brons
Rood/zwart
Grijs
Antraciet

Formaten 

10x10x6 cm 
15x20x6 cm 
20x20x6 cm
20x30x6 cm

20x5x7 cm
21x7x7 cm

Tuinvisie

We hebben de beste bestrating uit de Tuinvisie collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor Tambour van Tuinvisie

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om Tambour klinkers te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Tambour

Oud bont
21x7x7

Paars genuanceerd 
21x7x7

Beemster bont
21x7x7

Brons
21x7x7

Bont
21x7x7

Rood/zwart
21x7x7

Smook
21x7x7

Mangaan
21x7x7

Antraciet
21x7x7

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.