Gardenlux Aqua Brick

Zorg voor afwatering op uw eigen terrein met Gardenlux Aqua Brick. Bij hevige neerslag wordt het regenwater direct doorgelaten en voorkomt u plassen en overbelasting van de waterafvoer. De waterpasserende klinkers zijn uitermate geschikt om uw oprit of parkeervlak mee te bestraten. De 40% open variant is de meest waterdoorlatende klinker in deze duurzame serie. Er is ook een gewone klinker verkrijgbaar in deze serie om combinaties te maken met andere vlakken in de tuin en rondom huis. Ga voor een duurzame en praktische oplossing met de Aqua Brick.

Aqua Brick

Waterdoorlatend
Betonbestrating
2 varianten
1 formaat
Kleurvast
Duurzaam materiaal

Kleuren

Grijs
Zwart

Formaat 

10x30x8 cm

 

Waterdoorlatend

We hebben nog meer waterdoorlatende bestrating en halfverharding in onze showroom. Kom langs voor de mogelijkheden om water op uw eigen terrein af te voeren en overlast te voorkomen

Kom langs voor waterpasserende bestrating Aqua Brick van Gardenlux

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om waterpasserende klinkers van Gardenlux te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Aqua Brick open

Grijs 22% open
10x30x8

Grijs 40% open
10x30x8

Zwart 22% open
10x30x8

Zwart 40% open
10x30x8

Aqua Brick gesloten

Grijs gesloten
10x30x8

zwart gesloten
10x30x8

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.