Tuinvisie Tremico

De Tremico is een betonsteen met facet, die uitermate geschikt is voor diverse tuinstijlen. Zo past een Tremico antraciet bijvoorbeeld uitstekend in een moderne tuin en komt een Tremico bont juist prachtig tot uiting in een klassieke tuin. Dankzij de toevoeging van natuurlijke materialen is de steen zeer slijtvast en kleurecht. Deze sierklinkers zijn beschikbaar in verschillende formaten.

Tremico 

Kleurvast
Hydrofoob
Onderhoudsvriendelijk
Maatvast
4 formaten
3 diktes

Kleuren

Grijs
Brons
Antraciet
Rood
Roze
Bont

Formaten 

20×5
20×6
20×30 
21×10
6, 7 en 8 cm dik

 

Tuinvisie

We hebben de beste bestrating uit de Tuinvisie collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor Tremico van Tuinvisie

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de serie Tremico te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Tremico

Grijs

Texels bont

Oud bont

Heide

Bont

Brons

Twents bont

Rood/zwart

Zeeuws bont

Smook

Antraciet

Rood

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.