Wienerberger Designa

De rustieke uitstraling van de gebakken klinkers uit de serie Wienerberger Designa past uitstekend bij diverse tuinstijlen. Het waalformaat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling van uw terras. Bovendien zijn de gebakken stenen bijzonder kleurvast omdat er gebruik wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Kortom de perfecte basis voor de uw terras en paden in de tuin en rondom huis. De stenen zijn nauwelijks poreus, waardoor er weinig onderhoud nodig is. De Designa serie biedt eigentijdse klinkers in diverse kleurstellingen en tinten die zich prima laten combineren met groen en andere elementen in de tuin.

Designa

Gebakken bestrating
4 formaten 
Kleurvast
Moderne uitstraling Duurzaam 
Waalformaat

Kleuren 

Bruin 
Rood
Mix

Formaat 

5×20
6,5×20
6 en 8 cm dik

 

Wienerberger

We hebben de beste bestrating uit de ruime Wienerberger collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor gebakken klinkers Designa van Wienerberger

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de serie Designa te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment oersterke keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Designa

Ruston UWF60

Novoton UWF60

Eros UWF60

Padova KK70

Novoton UDF60

Nostalgie wasserstrich UWF60

Ravenna KK70

Nostalgie wasserstrich UWF60

Eros UDF60

Nero KK70

Ruston UDF60

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.