Excluton Terras Plus

Dat mooi niet altijd duur hoeft te zijn bewijst de Excluton Terras Plus. Ook qua eigenschappen doet deze tegel zeker niet onder voor een andere tegels. De tegel is vorstbestendig, onderhoudsvriendelijk en kleur ondersteunend geproduceerd. De serie omvat in tien kleuren en de tegels zijn verkrijgbaar in vier formaten. Ga aan de slag met deze robuuste betontegels voor jarenlang gebruik. De tegels zijn verkrijgbaar in twee formaten in tien moderne kleuren. Er is altijd een tegel die past bij uw wensen en de inrichting van uw tuin. We hebben de betontegels voor u klaarstaan in onze showtuin en helpen u graag op weg met een helder advies over de mogelijkheden voor uw bestrating

Terras Plus

Betontegels
10 kleuren 
4 formaten
Wildverband 

Kleuren

Bruin 
Grijs

Rood
Zwart

Mix

Formaten 

60×60
20×30 

 

Excluton

We hebben de beste bestrating uit de ruime Excluton collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor betontegels Terras Plus van Excluton

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de serie Terras Plus te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Terras Plus 60x60x4 

Grezzo
60×60

Omber
60×60

Grijs-Zwart
60×60

Lucca
60×60

Dark Grey
60×60

Marrone
60×60

Summer
60×60

Ice Blue
60×60

Nero
60×60

Basaltino
60×60

Betonsteen 20x30x4

Grezzo
20×30

Grijs-Zwart
20×30

Nero
20×30

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.