Excluton Kera Twice

Excluton Kera Twice buitentegels zijn een echte aanwinst in de tuin en rondom huis. Deze hoogwaardige tegels zijn de perfecte keuze voor de aanleg van uw terras, looppad en siervakken rondom vijver of beplanting. Welk oppervlak u ook wilt bestraten, met deze keramische buitentegels creëert u altijd een geweldig eindresultaat. De tegels met een body van beton zijn afgewerkt met een toplaag van echt keramiek. Deze combinatie zorgt voor een sterke en solide tegel met een elegante uitstraling. De tegels zijn kleurvast en zijn eenvoudig schoon te maken. Vocht en vuilmakers krijgen geen kans op de ondoordringbare toplaag. Kom naar de showtuin om de complete collectie te bekijken.

Kera Twice

Excluton
Keramische toplaag
Beton body
Diverse looks
Decortegels
Vele kleuren
3 formaten

Looks

Betonlook
Houtlook
Natuursteenlook
Metaallook

 

Formaten 

60×60
45×90
90×90

Kom naar de showtuin

In onze showtuin bieden we een ruim assortiment bestrating in vele kleuren, formaten en uitvoeringen. Kom langs voor een helder advies en de beste prijs.

Kom naar de showtuin voor de aansprekende Kera Twice collectie van Excluton

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de complete collectie Kera Twice buitentegels te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Kera Twice 
– betonlook – 

Cerabeton

Kera Twice 
– natuursteenlook – 

Kera Twice 
– decoratief –