Kera Twice Moonstone

Kera Twice Moonstone is een robuuste buitentegel met een keramische toplaag. De toplaag toont de texturen met subtiele kleurschakeringen en texturen van natuurlijk gesteente. Er is keuze uit drie rustieke kleuren die altijd passen en onderling mooi te combineren zijn. Zo creëert u de perfecte basis voor uw tuin. De tegel is een combinatie van een sterke body van beton met een toplaag van keramiek. De Kera Twice is geschikt voor de bestrating van uw tuin, in een overkapping en rondom huis. Ga aan de slag met deze buitentegels voor stijlvolle en duurzame sierbestrating.

Moonstone

Natuursteenlook
Keramische toplaag
Beton body
2 formaten
3 kleuren

Kleuren

Black
Grey
Piombo

Formaten 

60×60×4,8 cm
45×90×5,8 cm

 

Kom naar de showtuin

In onze showtuin bieden we een ruim assortiment bestrating in vele kleuren, formaten en uitvoeringen. Kom langs voor een helder advies en de beste prijs.

Kom naar de showtuin voor Kera Twice Moonstone van Excluton

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de serie Kera Twice Moonstone te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Kera Twice Moonstone

Moonstone Grey
60x60x4,8

Moonstone Piombo
60x60x4,8

Moonstone Black
 60x60x4,8

Kera Twice Moonstone

Moonstone Piombo
45x90x5,8

Moonstone Black
45x90x5,8

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.