Excluton bestrating voor alle toepassingen

Excluton heeft een uitgebreide collectie bestrating, tegels, klinkers en betonelementen voor uw buitenruimte. De diverse kleuren en formaten zorgen dat u altijd de juiste oplossing vindt voor uw tuin. Daarnaast bieden we een ruim assortiment aan traptreden en opsluitbanden, zodat u elk project naar eigen smaak kunt afwerken. Ontdek de mogelijkheden met Excluton bestrating en creëer mooie, duurzame bestrating rondom uw huis. Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en garanderen een lange levensduur. Kom langs in onze showtuin voor inspiratie en advies op maat en we helpen u graag verder.

Excluton bestrating

Ruime collectie
Hoogwaardige kwaliteit
Vele kleuren
Authentieke klinkers
Alle buitentoepassingen
Onderhoudsvriendelijk

Collectie

Betontegels
Betonklinkers
Betonelementen
Betontegels met keramische toplaag

Kleuren

 

Tuin en terras

De betontegels  met keramsiche toplaag uit de Kera Twice collectie kunt gebruiken voor uw terras in de tuin en zijn ook heel geschikt voor het maken voor een looppad rondom de woning.

Kom naar de showtuin voor bestrating van Excluton

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de bestrating van Excluton te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Betontegels

Betontegels met keramische toplaag

Betonklinkers

Betonelementen