Excluton Stonewalling

Excluton Stonewalling is geschikt voor het opbouwen van diverse structuren in uw tuin, zoals grondkerende muren, bloemborders en vijvers. Met hun klassieke uitstraling, geïnspireerd door de Italiaanse natuursteenmuren, voegen zij een tijdloze uitstraling toe aan uw tuin of terras. De muurstenen zijn ook nog eens zeer gemakkelijk in het gebruik en bieden oneindige mogelijkheden voor het creëren van verschillende constructies. U kunt met gemak sierlijke muurtjes, borders en vijvers stapelen.

Excluton 

1 formaat
Beton
Robuust
Ecologisch
Duurzaam

Kleuren

Antraciet
Zwart/grijs
Verona – rood

Formaten 

18×43.5
8.5 cm dik

Excluton

We hebben de beste bestrating uit de ruime Excluton collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor Stonewalling van Excluton

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de muurelementen van Excluton te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Stonewalling

Antraciet

Grijs/zwart 

Verona

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.