Tuinvisie Strackstone+

Tuinvisie Strackstone + betonklinkers zijn door-en-door gekleurd. Zo behouden de klinkers hun oorspronkelijke kleur, zelfs bij beschadiging en slijtage. De maatvaste stenen zijn strak en vlak en hebben geen facetrand. Met deze sterke klinkers maakt u een modern terras of looppad voor jarenlang zorgeloos gebruik. De dikformaat klinkers zijn uitermate geschikt voor het bestraten van de oprit. De stenen zijn hydrofoob, waardoor ze water- en vuilafstotend zijn. Bovendien zijn er verdekte afstandhouders, die afsplinteren voorkomen. De stenen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en nuanceringen die onderling mooi te combineren zijn.

Strackstone+

Betonklinker
Door-en-door gekleurd
Hydrofoob
Maatvast
Dikformaat
Vocht- en vuilwereld

Kleuren

Antraciet
Grijs

Oker
Rood
Taupe
Mix

Formaat 

21x7x8 cm

 

Tuinvisie

We hebben de beste bestrating uit de Tuinvisie collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor moderne Tuinvisie Strackstone+ betonklinkers 

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om Tuinvisie Strackstone+ klinkers te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Strackstone+

Madrid
21x7x8

Havanna
21x7x8

Wijnrood Havanna
21x7x8

Antraciet
21x7x8

Oker
21x7x8

Wijnrood
21x7x8

Wijnrood Oker
21x7x8

Wijnrood Antraciet
21x7x8

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.