Over Step Stones

Step Stones is ruim 25 jaar een begrip in de regio op het gebied van bestrating en volkeramische buitentegels. En dat willen we natuurlijk graag zo houden! We  staan dagelijks voor u klaar met raad en daad. Advies en service staan bij ons hoog in het vaandel. Ook als het even tegenzit staan we klaar om u verder te helpen. We verkopen en leveren alle materialen voor de bestrating van uw tuin en terras. Maar we maken ook uw bestrating. Onze eigen ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We zijn gespecialiseerd in verkoop en verwerking van volkeramische buitentegels en kunnen met trots stellen dat we de grootste collectie in Twente bieden.

Voor particulier, bedrijf en de vakman

Step Stones levert snel en uit voorraad materiaal op locatie voor particulier, bedrijf en vakspecialisten zoals stratenmakers en hoveniers. We hebben veel producten op voorraad staan, die u direct kunt ophalen in ons magazijn. Voor elke toepassing en budget hebben we het juiste materiaal voor ieder budget. U slaagt altijd bij Step Stones. 

Kwaliteit zonder concessies

In onze ruime showtuin kunt u de laatste trends en producten bekijken op het gebied van bestrating en keramische tegels. We werken uitsluitend met de beste producten van gerenommeerde merken. Bestrating moet tenslotte heel wat jaren dienst doen en wordt dagelijks blootgesteld aan uiteenlopende weersomstandigheden, vuilmakers en intensieve belasting. We geven u een helder en persoonlijk advies over de mogelijkheden voor uw project. We kunnen vooraf een ontwerp maken van het eindresultaat. Ook bieden we u diverse handige tools om zelf vloeren te combineren en zelfs direct tegels in uw eigen tuin te bekijken. Ook dat is Step Stones. Kortom voor kwaliteit zonder concessies komt u naar Step Stones. No-nonsense en alles voor het beste resultaat, daar staan we voor. U bent van harte welkom in onze showtuin.

team Step Stones