Gardenlux Hollandse Streken

Gebakken bestrating Gardenlux Hollandse Streken serie is uitstekend geschikt voor het aanleggen van paden, terrassen en opritten. Rsutiek klinkers met rustieke kleurnuances passen goed bij soorten tuinen. De waalfkromaat klinker zijn ook heel mooi om te combineren met buitentegels en andere beetarting. Het autentieke uiterlijk doet denken aan de sierbestrating in oude dorpen in Nederland. Sierbestrating met karakter van zeer hoge kwaliteit. De klinkers zijn kleurvast en 

Hollandse streken 

Gebakken bestrating
Kleurvast
Authentieke uitstraling Duurzaam 
Waalformaat
7 Kleuren

Kleuren

Rood/paars
Rood/bruin
Paars/Bruin
Zeeuws paars
Betuwe zwart
Fries zwart/bruin 
Twents grijs

Formaat 

5×20
6 cm dik

Gardenlux

We hebben de beste bestrating uit de Gardenlux collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor Hollandse streken van Gardenlux

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de serie Hollandse Streken te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Hollandse Streken

Rood/bruin
5x20x6

Rood/paars 
5x20x6

Twents grijs
5x20x6

Paars/bruin
5x20x6

Zeeuws paars
5x20x6

Betuwe zwart
5x20x6

Fries zwart/bruin
5x20x6

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.