Gardenlux Castello 

Gardenlux Castello betontegels zijn voorzien van een subtiel facetrandje. In de kern van de tegels is een hydrofoob middel toegepast wat de kans op kalkuitbloei vermindert. Daarnaast is er op de toplaag een sealer aangebracht die vocht en vuil weert. Deze tegels hebben vele voordelen, zijn onderhoudsvriendelijk, vocht- en vuilwerend en zijn bovendien zeer sterk en slijtvast! De toplaag van de tegel biedt extra dampdoorlatende bescherming. Met de sfeervolle tegels kunt u een geheel eigen sfeer en stijl creëren: chique, modern of kleurrijk. Ook mooi is een speels wildverband voor uw terras met tegels in vier formaten:: 20×30, 30×40, 30×60 en 60×60. 

Castello

Betontegels
Wildverband formaten
Geïmpregneerd
Facet rand
Hydrofoob

Kleuren

Beige
Grijs
Bruin
Zwart

Formaten 

20×30
30×40
30×60
60×60
5  cm dik

Gardenlux

We hebben de beste bestrating uit de Gardenlux collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor Castello betontegels van Gardenlux

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de serie Castello te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Castello

Villandry beige
60x60x5

Chaumont grijs
60x60x5

Blois bruin
60x60x5

Amboise zwart
60x60x5

Villandry wildverband
60x60x5

Chaumont wildverband
60x60x5

Blois wildverband
60x60x5

Amboise wildverband
60x60x5

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.