Gardenlux Drive

Gardenlux Drive is een robuuste betonklinker variant met een dikte van 8 cm. Deze klinkers zijn door de geïmpregneerde toplaag beter bestand tegen vuil en vocht. De sterke sierbetonklinker is geschikt is voor zowel het terras als voor het maken van een solide oprit. De randen van de klinkers zijn voorzien van een smalle facetrand, waardoor de voegen tussen de stenen minimaal zijn en onkruid nauwelijks kans krijgt. De rustieke kleuren zijjn onderling mooi te combineren voor een speels accent. 

Drive

Betonklinker
1 formaat
3 kleuren
Dikformaat
Tuin en oprit
Facet
Vocht- en vuilwerend

Kleuren

Grijs
Bruin
Zwart

Formaat 

21×10,5×8 cm

 

Gardenlux

We hebben de beste bestrating uit de Gardenlux collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor de sierklinkers Gardenlux Drive

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de facet klinkers Drive te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Drive

Grijs 
21×10,5

Bruin
21×10,5

Zwart
21×10,5

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.