Gardenlux bestrating voor alle toepassingen

Gardenlux biedt u een uitgebreide collectie bestrating, tegels, klinkers en betonelementen voor uw tuin en rondom uw huis. Onze diverse kleurencollectie en formaten zorgen ervoor dat u altijd de juiste oplossing voor uw project vindt, ongeacht de toepassing. Daarnaast bieden wij u ook een ruim assortiment aan accessoires zoals traptreden en opsluitbanden. Zo kunt u elk project naar uw eigen smaak afwerken. Ontdek de diverse mogelijkheden met Gardenlux bestrating en creëer mooie en duurzame bestrating rondom de woning. Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en staan garant voor een lange levensduur. Onder een een greep uit de selectie van de meest gekozen series van Gardenlux. Kom langs in onze showtuin voor inspiratie en advies op maat en we helpen u graag verder.

Gardenlux

Ruime collectie
Hoogwaardige kwaliteit
Vele kleuren
Authentiek
Alle buitentoepassingen
Onderhoudsvriendelijk

Collectie

Beton klinkers
Gebakken klinkers
Betontegels
Beton elementen

Waterdoorlatend 

Aqua Bricks 
Eco Bricks

Tuin en terras

De klinkers uit de Gardelux collectie kunt gebruiken voor uw bestrating in uw buitenruimte en zijn ook heel geschikt voor het maken voor een looppad rondom de woning.

Kom naar de showtuin voor bestrating van Gardenlux

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de bestrating van Gardenlux te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Betonklinkers

Gebakken klinkers

Betontegels

Betonelementen