Gardenlux traptreden 

Deze massieve traptreden zijn bij uitstek geschikt om hoogteverschillen in uw tuin te overbruggen. Een betonnen trap creëert een stabiele basis met een passende uitstraling en een stroef profiel, die perfect past in zowel moderne als landelijke tuinen. U kunt ook kiezen voor een solide blokmodel, dat aan één kant een subtiele afronding aan de bovenzijde heeft.  De traptreden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Traptreden

3 formaten
Stroef profiel
Natuursteenlook 
Granulaat deklaag
Duurzaam materiaal

Kleuren

Greige
Grijs
Zwart
Antraciet
Asian bluestone

Formaat 

15×40
18×40 
100×35

15, 100 en 120 cm dik

Gardenlux

We hebben de beste bestrating uit de Gardenlux collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor traptreden van Gardenlux

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de traptreden van Gardenlux te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

De Luxe en massief

Greige luxe

Grijs luxe

Zwart luxe

Grijs massief

Antraciet massief

Asian Bluestone massief

Vragen of offerte?

Heeft u vragen over onze producten of het maken van uw bestrating? Kom dan even langs naar de showtuin of stuur ons een bericht en we helpen u graag op weg met een helder advies en een scherpe offerte.