Schellevis vormtegels 

Wilt u iets bijzonders in de tuin? Ga dan aan de slag met Schellevis vormtegels. Deze exclusieve tegels bieden de mogelijkheid om op een creatieve en unieke manier uw buitenruimte te verharden, met een verrassend element. U kunt op een speelse wijze zowel rechte als ronde doorgangen creëren, dankzij de karakteristieke en organische vormen van deze tegels. Deze vormen zorgen voor versterkte zichtlijnen en zijn dus perfect voor het aanleggen van wandelpaden. Laat uw fantasie de vrije loop en ontdek de mogelijkheden die de speciale vormen van Schellevis bieden om uw tuin tot leven te brengen. Kom langs en we helpen u graag op weg met leuke combinaties.

Vormtegels

Trapezium tegel
Ronde tegel
4 formaten
2 kleuren

Kleuren

Grijs
Antraciet

Formaten 

120X30/60 cm
60×7 cm diameter
100×8 cm diameter

Schellevis

We hebben de beste bestrating uit de Schellevis collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor speciale vormtegels van Schellevis

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om Schellevis vormtegels te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Trapezium

Antraciet
120X30/60

Grijs
120X30/60

Ronde tegel

Antraciet
100×8

Antraciet
60×7

Gijs
100×8

Grijs
 60×7

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.