Metro Vlaksteen

De Metro Vlaksteen is een strakke en budgetvriendelijke betonklinker voor iedere tuin. De Vlaksteen heeft geen facetrand en is maatvast. Door het minimalistisch ontwerp is de robuuste klinker geschikt voor vrijwel alle tuinstijlen. De steen is verkrijgbaar in 1 formaat en is verkrijgbaar. De Vlaksteen wordt vaak gebruikt voor terrassen en paden en kunnen ook mooi toegepaste worden voor de bestrating onder een overkapping. De betonlkinkers kunnen zowel in een regelmatig patroon als in verschillende legverbanden worden gelegd. De betonklinker is verkrijgbaar in twee neutrale grijstinten, dus passen altijd.

Metro Vlaksteen

Betonklinker
Rechte randen 
Onderhoudsvriendelijk 
Maatvast
2 diktes

Kleuren

Antraciet
Grijs-z
wart
Terrasgeel

Formaten 

20×30
4 en 6 cm dik

 

Tuinvisie

We hebben de beste bestrating uit de Tuinvisie collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor Metro Vlaksteen van Tuinvisie

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de serie Metro Vlaksteen te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Metro Vlaksteen

Terrasgeel

Grijs/zwart

Antraciet

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.