Gardenlux Granulati

Gardenlux Granulati is een serie maatvaste stenen met natuursteen granulaat in de toplaag. De tegels zijn kleurvast, slijtvast en heel sterk door het graniet en basalt in de deklaag. Dit maakt de tegels uitermate geschikt voor opritten en paden. Elke tegel heeft zijn eigen tinten en texturen wat zorgt voor een strakke en levendig terras. De tegels zijn vocht- en vuilwerend, sterk en onderhoudsvriendelijk dankzij de extra dampdoorlatende bescherming in de toplaag. De serie omvat twee grijstinten die zich onderling prima laten combineren.

Granulati

1 formaat
Beton met granulaat
Zonder facet rand
Geïmpregneerd
Hoge stroefheid

Kleuren

Donkergrijs
Zwart

Formaat 

60×60
6 cm dik

 

Gardenlux

We hebben de beste bestrating uit de Gardenlux collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor Granulati betontegels van Gardenlux

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de serie Granulati te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Granulati

Donkergrijs
60x60x6

Donkergrijs
30x60x6

Donkergrijs
20x30x6

Zwart
60x60x6

Zwart
30x60x6

Zwart
20x30x6

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.