Keramische buitentegels decor

Voor tijdloze en duurzame bestrating kiest u keramische buitentegels decor. We bieden decoratieve tegels in diverse kleuren en patronen voor alle outdoor toepassingen. Decortegels laten zich prima combineren met andere tegels en zorgen voor een speels accent. De tegels beschikken over de allerbeste eigenschappen, zijn eenvoudig te reinigen en hebben geen onderhoud nodig. Klasse en gemak gaan perfect samen bij deze tegels die altijd mooi blijven. De massieve volkeramische tegels zijn 3 centimeter dik en oersterk. De toplaag is ondoordringbaar dus vocht en andere vuilmakers krijgen geen kans. De tegels bieden tevens optimaal loopcomfort en door de speciale voegen heeft u geen meer last van onkruid. Kortom de perfecte basis voor elke toepassing buitenshuis! Kom langs om onze gevarieerde collectie keramische buitentegels te bekijken. 

Decoratief

2 formaten
Patchwork
Diverse patronen
Recyclebaar
Oersterk
Onderhoudsvrij

Informatie

Massief volkeramisch
3 cm dik
60×60 cm:25,2 kg
90×90 cm: 56,7 kg
12-18 patronen
Anti-slip: R11 hoog
Klasse A

Formaten 

60×60
90×90

Ruime collectie  

We bieden een ruime en actuele collectie van de beste merken in vele kleuren, looks en formaten. Kom ze bekijken of neem contact op voor vragen of een offerte. 

Kom langs voor onze collectie keramische buitentegels decor

Genieten zonder zorgen met een keramische buitentegel. Elke tegel heeft zijn eigen unieke texturen en kleurnuances, wat zorgt voor een levendige buitenvloer. De keramische tegels zijn verkrijgbaar in diverse formaten en looks. Met keramische buitentegels creëert u een stijlvolle uitstraling in de tuin. De tegels zijn onverwoestbaar en dus heel duurzaam in gebruik. Geen blijvende vlekken meer en de tegels zijn ook bestendig tegen zure vloeistoffen en blijven kleurvast. Kom naar onze showtuin in Hengelo en we helpen u graag verder met volkeramische buitentegels van de beste merken. Geschikt voor de tuin, de oprit, rondom huis, de overkapping en het dakterras. We leveren door heel Nederland en kunnen ook de keramische buitenvloer of andere bestrating voor u aanleggen. Wilt u meer weten over keramische buitentegels? Bezoek dan onze buitenvloeren website boordevol informatie en inspiratie.

Bekijk keramische tegels direct in uw tuin & dakterras

decoratief  60x60 

Decor Downtown  
90x90x3 cm
artikelnr. 202181

Decor Carpet
60x60x3 cm
artikelnr. 610457

Decor Grey
60x60x3 cm
artikelnr. 202190

Decor Terra
60x60x3 cm
artikelnr. 202188

Decor Blue
60x60x3 cm
artikelnr. 202189

Decor Antracite
60x60x3 en 90x90x3 cm
artikelnr. 202524

Bekijk onze complete collectie keramische buitentegels

We maken uw buitenvloer op maat 

Step Stones is  vele jaren gespecialiseerd in het leveren en maken van volkeramische buitenvloeren en terrassen. Eigen ervaren vakspecialisten maken vakkundig uw keramische buitenvloer. We verzorgen de complete aanleg, maken een stabiele ondergrond en zorgen voor een goede afwatering. We werken met speciaal voegmateriaal voor hechting van de tegels waardoor een sterke buitenvloer ontstaat met optimaal loopcomfort. Meer weten? Neem contact met ons op.