Kunstgras Europe Grass

Met de collectie kunstgras van Europe Grass kunt u genieten van een prachtige, goed onderhouden tuin zonder veel extra werk. De collectie kunstgras omvat een breed scala aan kwalitatieve producten. Met behulp van moderne technologieën is het kunstgras nauwelijks te onderscheiden van echte gras. Het kunstgras is namelijk voorzien van multi-directionele sprieten die diverse kleuren, structuren en hoogtes bevatten. Het kunstgras is een prima oplossing de tuin, maar ook voor uw balkon. Kom langs voor het gevarieerde assortiment in verschillende lengtes en kleuren.

Kunstgras

Maximo 30
Corsica 40
Natural-Deluxe 42
Majestic 50
Extravagant 55

Toebehoren  

Lijmband 
Kunstgrasharingen
U-pennen
Druk verdeeldoek
Instrooizand

Formaat 

30 mm poolhoogte
40 mm poolhoogte 
42mm poolhoogte 
50 mm poolhoogte  
55 mm poolhoogte

 

Kom naar de showtuin

In onze showtuin bieden we een ruime collectie kunstgras  bestrating in vele kleuren, formaten en uitvoeringen. Kom langs voor een helder advies en de beste prijs.

Kom naar de showtuin voor kunstgras van Europe Grass

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de collectie kunstgras van Gardenlux te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. Meer kunstgras bekijken? Zie ook de collectie van Gardenlux. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Kunstgras

Maximo 30

Corsica 40

Natural-Deluxe 42

Majestic 50

Extravagant 55

Toebehoren

Lijmband 

Kunstgrasharingen en u-pennen

Druk verdeeldoek

Instrooizand