Excluton Bosoven

Excluton Bosoven hebben dezelfde uitstraling als echte gebakken klinkers. De strakke en maatvaste betonklinkers zijn verkrijgbaar in vijf moderne kleuren en overal toe te passen. De dikformaat variant is geschikt voor zware belasting dus ook geschikt voor het bestraten van de oprit. De klinkers laten zich prima combineren met andere soorten bestrating zoals kiezels en betontegels. Kom langs langs om deze allrounder te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en leuke ideeën voor het bestraten van uw tuin en terras.    

Bosoven

Gebakken bestrating
2 formaten
Kleurvast
Authentieke uitstraling Duurzaam materiaal
Waalformaat
Dikformaat

Kleuren

Grijs
Violet
Prunia
Nero
Mangaan

Formaat 

7x21x8 cm
5x20x7 cm

Excluton

We hebben de beste bestrating uit de ruime Excluton collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor Bosoven klinkers van Excluton

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de serie Bosoven te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Bosoven 
7x21x8 en 5x20x7

Violet

Grijs

Prunia

Nero

Mangaan

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.