Metro Trommelsteen

De Metro Trommelsteen is een kostenbesparende optie binnen het getrommelde assortiment. Het betreft een door-en-door steen met een verouderde uitstraling. De trommelsteen is nauwkeurig geproduceerd met een minimalistisch design, waardoor het geschikt is voor alle soorten tuinen. De Metro Trommelsteen is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. 

Metro Trommelsteen

Betonklinker
Waterdoorlatend
Onderhoudsvriendelijk 
Natuurlijk uiterlijk
3 formaten
2 diktes

Kleuren

Antraciet
Brons
Bruin-zwart
Grijs-
Zwart
Rood
Terrasgeel

Formaten 

7×21
15×20
20×30

6 en 7 cm dik

 

Tuinvisie

We hebben de beste bestrating uit de Tuinvisie collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor Metro Trommelsteen van Tuinvisie

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de serie Metro Trommelsteen te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Metro Trommelsteen

Bruin/zwart

Brons

Antraciet

Terrasgeel

Rood

Grijs/zwart

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.