Excluton Abbeystones

Al jarenlang zijn Excluton Abbeystones een vaste waarde in ons assortiment. De Abbeystone is veruit de populairste trommelsteen van dit moment. De betonklinkers zijn overal te gebruiken in de tuin en rondom huis. Door de duurzame productie met hoogwaardige grondstoffen zijn Abbeystone klinkers van hoge kwaliteit en onderhoudsvriendelijk. De betonklinkers zijn een prima alternatief voor de duurdere gebakken klinkers. Ga aan de slag met deze veelzijdige klinkers., er is altijd een kleur in deze serie die past. Kom ze bekijken in onze showtuin!

Abbeystones

Betonklinker
Getrommeld
3 formaten
8 kleuren
Mix van tinten
Wildverband

 

Kleuren

Gesmoord bruin
Giallo
Grigio
Grijs-Zwart
Zomerbont
Ivory
Toscaans
Nero

Formaten

5x20x7
20x30x6
30x40x6

 

Excluton

We hebben de beste bestrating uit de ruime Excluton collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor Excluton Abbeystones

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de Abbeystone collectie te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment oersterke keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Abeystones
 5x20 cm

Gesmoord bruin

Giallo

Toscaans

Grijs – zwart

Ivory

Grigio

Zomerbond

Nero

Abeystones
 20x30 - 30x40 cm

Gesmoord bruin

Giallo

Toscaans

Grijs – zwart

Ivory

Grigio

Zomerbond

Nero

Abeystones wildverband

Nero

Zomerbond

Grijs – zwart

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.